where thrills are cheap and love's divine

Preemiaprogramm

Natukese ihne ja iseenda arvelt säästva inimesena suudan ennast nodiga motiveerida. Kunagi õnnestus alla võtta preemiaprogrammi abiga, õnnestub nüüd ka. All is not lost.

Korraks saavutasin esimese vaheeesmärgi, aga miskipärast toimis see vastupidiselt ootustele ja mu krapsakas kaalulangetus jäi kohe natuke soiku. Proovisin siis käbe rakendada preemia, et hoog täitsa ära ei kaoks. Tellisin oma emale, endale ja oma tütrele MyHeritage’ist DNA testid. Basic variant, kus näed oma päritolu. Pole veel saabunud ja ma pole praegu enam (ega veel) preemia vääriline. Asja üle mõelnud, annaksin nüüd maksimaalse motivatsiooni huvides omale välja sellised preemiad:

  1. Esimese vaheeesmärgi eest tohiksin/peaksin iga nädal, mil mu kaalunumber on vähem kui 89,11 kilogrammi, lubada/lubama omale ühe misiganes toote, teenuse või protseduuri, mis edendab mu tervist. Normaalsest šampoonist küünehoolduskomplektide ja spaakülastusteni. Maniküür-pediküür, ujumine, misiganes.
  2. Kui 83,76 kilogrammini jõuan, tellin oma DNA testile mingi nagu laienduse, kus näitab lisaks päritolule ka tervisemarkereid. Ja jätkub veel ju ka esimese vaheeesmärgi preemia, sest see prolly tegelt ongi see, kuidas normaalsed inimesed elavad. Noh, hoolitsevad enda eest.
  3. Ajal, mis püsin alla 78,73 kg, tohin iga nädal soetada jupi enda uuest kirest või imetlusobjektist: Elegant dekooriga söögiriistad. Suhkrukühvlist sprotikahvliteni. Kallid, valikut on heasti – saan kunagi pikalt suurelt tunda mõnu, mis kaasneb nende jupphaaval hankimisega.
  4. Jalgratas
  5. Elektrolüüs
  6. Misiganes riided-aksessuaarid ma võiksin tahta. Kuna oleksin oma ideaalkaalus ja -vormis, saaksin tõesti pidada vaid neid riideid ja asju, mida muidu pigem unistustes endaga seostan.

Lisa kommentaar